tisdag 30 november 2010

Erwan Le Corre på NASA

Erwan kommer till Sverige och ska ha en workshop tillsammans med Jonas Colting nästa år. Jag vill gärna vara med men jag vet inte om jag är tillräckligt fit för att kunna tillgodogöra mig träningen. Här är lite mer sköna bilder

4 kommentarer:

farsan sa...

Intressant, men gränsar till lite new age-igt. Men i sak är det ju korrekt, hela den här fitnesskulturen vi lever i är ju beach-fokuserad, sällan på att må naturligt bra.

Fredde sa...

Han har ju blivit kallad den moderna Tarzan. Men det är väl inget fel att springa omkring å må bra med ett litet höftskynke. :)

Att han är på NASA och föreläser ger ju dock lite cred. DET är ju rocket sciense!

farsan sa...

Läser du f ö den här bloggen, du som är intresserad av det vetenskapliga:

http://hjarnfysik.blogspot.com/

Good shit!

Liz Holmdahl sa...

Kan bara rekommendera MovNat-workshopen. Ska själv dit och är inte i toppform. Däremot får man en riktig motivationsinjektion och tips för att träna på egen hand. Hjälp till självhjälp är vad det handlar om. Erwan är bra på att anpassa det han lär ut till deltagarnas nivå så det finns inget att bekymra sig för.
Jag kan också intyga att han är en mycket jordnära person som fokuserar på att göra träningen realistisk och användbar i vardagen. Höftskynket bör nog med fördel lämnas hemma i dessa kalla tider... ;-)
Igår fanns bara 4 platser kvar...
Hoppas hoppas att vi ses i Borås!