tisdag 22 juli 2008

Supermåndag!

I måndags så gick jag till Janne på RunnersStore, han kollade på mina fötter och fixade lite med mina inlägg. Han tyckte att dom såg bra ut. Sen åkte hämtade jag ut mina nya glasögon. Efter det åkte jag till kiropraktorn som fick ta en service på min rygg och nacke. Toppen, en helrenovering på en dag, missade bara att fixa håret.

I dag så följde min son med mig på min första riktiga löparrunda, det gick inte så fort (han är bara två år) men jag blev impad att han hängde på så länge (typ 700 meter), det slutade med att vi upptäckte en väderkvarn som vi gick in i och klättrade upp i. Mycket spännande för oss båda, sen gick vi ner till vattnet och badade. Efter ett tag kom min fru och avlöste mig och jag kunde dra iväg på "riktigt". Eftersom jag är orolig att jag ska slita upp något så tog jag det supersoft, joggade lätt i skogen och var inte ute mer än femton minuter. Men det kändes toppen, främst att få vara ute och springa och att känna att foten bär mig utan att det värker. Jag har lite känning av skadan men nu är det i alla fall starten för återuppbyggnad.

1 kommentar:

jogga99 sa...

Egen tag för rehab!? Tänker du skada dig ofta? Trodde du byggde på filosofin "lyssna på kroppen".

Eftersom försäkringskassan fortfarande inte betalt ut min ersättning för juli så kommer jag inte till kiropraktikern och får ist fortsätta att springa med ond rygg... och dålig syn... och hjärnskada. Fast vaden är ju ganska bra.