måndag 1 september 2008

Nice!

Om man vaknar och rullar upp gradinen och får se en solig backe med en sjö längst ned, då kan man inte må annat än bra.
Efter frukost så drog jag på mig träningskläderna och stack iväg. Milspåret som gällde i dag men med 2 K uppvärning, 7K medeldistans och 1 K nerjogg. Jag hade tyvärr glömt min klocka hemma i stan så jag var tvungen att springa lite på känn. Men jag börjar att känna en viss erfarenhet av mina tider och pulsintervall så det känndes helt ok att köra utan klockan.
Jag hade tänkt att stretcha lite efteruppvämningen men efter 2K var jag så taggad att dra på att jag inte ville/hade tid att stanna och böja på kroppen. Milspåret som jag springer i stugan är lite småbackig och jag blev otroligt förvånad att jag nästan flög fram i uppförsbackarna, det kändes så i alla fall, bra uppladdning inför halvmaran. Passet avslutades med en jättebacke på ca 400meter (väldigt brant, uppför) Jag fixade den utan alltför mycket mjölksyra och kunde plana ut den sista kilometern i ett skönt lyckorus.

Nu är frågan vad som är bästa uppladdningen för mig denna vecka...

2 kommentarer:

jogga99 sa...

Ja du, gårdagens mingelfest med för många öl är ju en bra början på uppladdningen.Nu har du dina kolhydrater så det är bara att gå över till dina mentala bitar. Säg efter mig: "jag mår inte dåligt, jag är bara lite trött"

Jobarez sa...

Jag var pigg som en lärka i dag. Måste bero på att jag äntligen har kommit i form. Lite tyngre var det för min kollega.