tisdag 5 januari 2010

Långpass på golvet

Golvet är inte klart! I dag har jag tappat en planka på vänster stortå, kört skruvdragaren i höger tå och vänster pekfinger så att det blödde. Klämt ett finger, sågat sönder en stol av misstag. Gjorde illa mig i rumpan av en stålgrej som stack ut.
Har bestämt mig för att aldrig lägga ett golv igen, aldrig mer.

Roligare har det varit att slutföra ett manus för en inspelning inför morgondagen, det handlar om Illuminati och tempelherrarna, hemligt värre...

3 kommentarer:

badgear sa...

Åh, golv golv golv - gissa vad jag pysslat på senaste tiden. Jo golv. Men det har inte blivit några krigsskador. Men jag tror det beror på att jag är mer som lejonet i OZ, jag har inte det där modet att låta tummen vara kvar när jag slår med hammaren.

Men fint blir det. Helrenovering från topp till tå. Och när man gör en sådan makeover så börjar jag ju givetvis fundera över om jag inte skulle behöva en personlig makeover. Nytt år och ny mening med livet.

God fortsättning önskas!

Fredde sa...

God fortsättning på dig badgear! Jag kanske får kalla in dig som mental rådgivare om golvläggningen går överstyr. Jag brukar ha bra tålamod med piller och snickerier men i går var faktiskt en mardröm. Hade jag inte haft stöd av min vackra och händiga fru hade jag legat på golvet och gråtit.

Personlig makeover låter intressant är det något annat än magrutor som ska fixas?

badgear sa...

Det ser fint ut med dina golvbilder. Jag blev nästan golvad. Höhö..hrm.

Någotslags makeover behöver man göra. Extreme Home Makeover gillar jag - han programledaren är skoj. Såg ett avsnitt av en svensk kock som ska leka Ramsay och han var inte alls bra, ingen som helst personlighet och närvaro. Förvirrad stackare. Makeovers.

Jo, ett nytt land, ett nytt jobb och så magrutor? Kan det vara något? Är Ven ett land, eller måste jag åka till Bornholm?

Och löpmässigt sätt så borde 2010 bara bli bättre, eller hur?