måndag 30 augusti 2010

Marathon depp

Jag har insett att det inte går att få in en till semester under hösten, jag som vill åka till Côte d'Azur för att kunna springa marathondistansen mellan Nice och Cannes i november.
Varför kan vi inte åka? Jo vi ska köpa ett hus, åka och segla i den Grekiska arkipelagen (jag vet trist, svårt att springa på en 52-fotare) samt så måste jag jobba och tjäna lite pengar, har inte gjort det på ett tag. Så det blir inte så mycket över för en vecka på Rivieran för mig.
Har insett detta idag och vet inte hur jag ska disponera resten av träningsåret, förslag någon?Vore roligt att springa LL men har knappt tränat ett hårt pass sen Vertex och jag tror inte att jag har så mycket att trycka på med i backarna i år. Men får väl ta och kika i tävlingskalendern och leta efter något i de nordliga breddgraderna hade man bott i Övik så hade man givetvis anmält sig till detta lopp

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är ju fruktansvärt synd om dig som får offra semestern för en segling i Grekland... ;-)

Jag funderar också på hösten. Skulle bra gärna klämma in en tävling, men LL känns inte så lockande. Trångt och dyrt. SUM lär vara trevligt, men tyvärr krockar det med en resa till Skottland. Stackars mig! Men det kanske kan vara nåt för en terränggrabb som du? 9 oktober tror jag.

Fredde sa...

Visst är det trist med resor som krockar med lopp. Resor bör vara till ett lopp. 9e krockar med Greklandsresan. Skottland låter nice. Har länge drömt om att få åka dit, jag som tom samlar på single malts.

Anonym sa...

Igår stod det folk från SJ och delade ut lappar om att de erbjuder imorgon för 149:- per resa i sina butiker. 2 enkelresor per person.

300:- för en tur och retur till något trevligt lopp i Sverige. Minisemester samtidigt. Går säkert att göra till ett jobbcombo (bara att ta med sig den gamla polaroiden och knäppa fort som fan, vet inte om den klarar 25 bilder i sekunden - men det går att försöka).

I övrigt är det kul att se att du är besvärsfri från alla dumheter och kan kuta på. Bättre än så kan man inte ha det.

Fredde sa...

BadGear: SJ Sj gamle vän... Ja man kanske borde vara lite mer öppen för att se sin närhet. Det viktiga är ju att få lite avkoppling, även fast jagjust nu vill ha mer påkoppling. Gillar jobbet helt enkelt.

Jo löpningen tar ny fart, hoppas att kroppen gillar mer speed också.
Musse sa i ett inslag att så fort han känner av något så avbryter han sitt pass. Det kommer jag också att göra.