torsdag 2 september 2010

Speed

Det var länge sen jag sprang fort. Det har blivit ändring på det. Har gjort två intervallpass denna vecka för att kunna få lite sprutt.
Jag har varit ganska seg den sista tiden eller så har jag bara trott det. För första intrevallpasset var 1 min i 5K-tempo 1 min joggvila. Funkade väldigt bra och kunde göra 13 intervaller, kl 23. I dag på lunchen så gjorde jag 3x1 mile med 800m joggvila. Det gick också väldigt bra, kunde ha gjort en rep till men var tvungen att avbryta pga jobb, men jag fick i hop 11K av bara farten, he he.

Jag har inte någon riktig plan på varför jag satsar på fart just nu, mest för att jag tycker att det verkar roligt. I helgen ska jag hänga med D som ska testa sista milen på LL-banan, har lubbat lite korta sträckor på den så det ska bli spännande att få testa de beryktade backarna.


3 kommentarer:

Marie sa...

Grymt bra jobbat, kul(!?)med IV när man snabbt märker att dom verkligen ger resultat, de vanliga passen känns oxå mycket lättare sen:)

Och vad tycker du om 405:an?

Fredde sa...

Marie: Jag gillar klockan för att det är lätt att programmera passen och lägga in i klockan. Sen är det ju rätt häftigt att kunna se var man srungit och få så bra data med puls, fart och höjd. Jag är egentligen ingen statistikfreak men det är spännande att göra lite enkla analyser.
Får se nu om det blir någon utveckling med IV-träning.

Marie sa...

Klart det kommer att ge resultat:) Och extra kul och lätt blir det ju att följa utvecklingen med den superklocka du nu har:)