måndag 14 december 2009

Löpning - Mer än bara motion

Jag vet inte om syftet var att skoja med mig eller om det var på riktigt? Men jag var tvungen att visa leg på systemet! För dom som inte vet min ålder så har jag kunna handla på systemet i 18 år. Kunde inte ens få ur mig något roligt när hon tittade på körkortet, tyckte att det var lite pinsamt för henne i kassan men jag var så klart väldigt smickrad och glad, för kanske tvekade hon på min ålder att få köpa vin, he he.

Tidigare i fredags så var jag på ett möte då man gissade min ålder som låg ungefär fem år under verklig (38, för den som inte redan räknat ut det). Och det ligger nog närmare den ålder som jag känner mig, jag kan bara tacka löpningen i kombination med min kosthållning för en lyckad kombination. Free spirit!

I helgen var det julpyssel, jag stöpte ljus, andra aktiviteter var tryffelmakning, köttbullestekning, marmeladmakning och korvstoppning (ja, det är sant det var lite som när Kungafamiljen bjöd in svenskarna i sitt julkök) Mellan pysslet gled det ner julsnaps, glögg, öl och lite vin. I söndagskväll när jag drog på mig skorna efter en konsert, restaurangbesök, helgarbete på jobbet. Ska erkänna att jag hade en lätt huvudvärk och var kankse inte helt taggad att springa, men efter fyra kilometer var jag helt klar i skallen och mådde prima! Glöm alvedon, ta en tur i stället.

I dag vaknade jag med lite halsont och ber nu till löparguden att inte bli förkyld, på schemat står det bara lätt distans för att inte äventyra träningen.

2 kommentarer:

Danne sa...

Vist känns det komiskt att få visa leg ibland. Jag är aningen yngre än dig men jag tycker med det kan kännas lite lustigt att visa leg. Eller som ibland när busschaffören frågar om man är vuxen eller barn =)

Fredde sa...

Danne, ett strå vassare att bli misstagen för att vara barn. Men alltit lite kul att se yngre ut.