tisdag 28 april 2009

Inspiration

Det har varit ganska tungt den sista perioden med några bakslag. Inte inom löpningen, och inte att det gör något att man får punktering på bilen. Men att jag glömde bort att jag har sommardäcken i stugan och körde 8 mil till Stockholm för att inse att jag inte har några däck där. Nu måste jag åka tillbaka till Norrtälje med reservdäcket och det betyder 80km/tim. Ganska segt. Är huvudet dumt så får kroppen lida.

 

I helgen gjorde jag något jag aldrig gjort förut, jag ställde in löpningen. Jag var absolut inte tvungen att göra det, det var bara det att jag prioriterade att renovera istället. Man kan väl se det som någon slags lågintensiv träning om man vill vara positiv men ärligt talat så har jag nog fått ett litet motivationsproblem. Jag kände mig inte sugen, och det har hänt förut men då har jag ändå gett mig ut och efter några K så är man helt plötsligt motiverad.

 

Jag ser det helt enkelt som missad träning, som jag inte ska ta igen på något annat sätt. I och med att jag varken har varit sjuk eller skadad har jag missat minimalt antal pass. Träningsprogrammet fortsätter i kväll och jag kommer att stå ombytt och klar för att springa.

 

Jag har anmält mig till Kungsholmen runt, halvaradistansen, lördag den 9 maj. Det känns lite pirrigt, men lite tråkigt att jag inte känner någon som också ska springa, det är ju så kul att ladda upp tillsammans och snacka lite skit innan och efter. Men tillskillnad från förra halvmaran som jag sprang, St: Eriksloppet, i höstas så känner jag mig i mycket bättre form. Och framförallt att jag har fler mil i benen.

Siktar på att springa på 1.45 men kommer att vara nöjd om jag kommer under 1.50.

2 kommentarer:

jogga sa...

Jag siktar också på 1.45 den 9 maj! I Vännäs! 25 mil ToR. Hur hittar man dit?

Fredde sa...

Varför köra så långt för att springa så kort?