lördag 30 oktober 2010

Löpning med barnen

Jag klagar inte men första helgen på 5 veckor då jag inte har något med jobbet eller flytt osv så är det renoveringshelg på dagis! Från 10 -19 så ska vi måla, bygga osv. Inte något som jag gillar, men okej, man rör ju på sig och det ger väl alltid lite träning.

Men väldigt mycket roligare blev det i kväll då vi lekta att jag var en Drake som jagade barnen, runt, runt, runt i vår nya våning på 165kvm. Det finns yta att springa på och det gör vi, barnen älskar det och jag tycker att det knappast kan bli bättre att både få leka och motion på samma gång. Frågan är om jag kan boka in det som ett pass i min träningskalender? Svettig blev jag i alla fall.

I morgon kan jag se fram emot mer renovering på Dagis... På måndag tänker jag ta långlunch för att få tid för ett riktigt pass.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klart det räknas! Grabbarna/tjejerna som råddar Funbeat brukar vara villiga at lägga upp nya fomer av träningspass. Draken är given!
Och om draken dessutom lägger sig på rygg ibland och låter ugnarna attackera magen får du superträning för coren.

Fredde sa...

ha ha. Bureborn, det var faktiskt så leken började. Jag låg på golvet på rygg för att jag var så trött. Då kommer min son och hoppar med knäna på magen. Aj, speciellt när man har lite träingsvärk. Men efter 15 hopp på magen senare så var jag uppvärmd och det var bara roligt att få ett knä i magen.

Elisabet Liz Holmdahl sa...

:-) Skriv upp det som funktionell träning. Finns det något bättre sätt att förena nytta med nöje! ;-)