fredag 22 oktober 2010

Andra former av träning

Jag har nog aldrig haft högre tempo i mitt liv än vad jag har just nu. På jobbet är det full fart och på "fritiden" så ägnar jag mig åt husköp och familj vilket tar resten av tiden. Sen att man behöver åka till stugan för att tömma på värdefulla saker (tjuvar i farten) är bara ett skönt avbrott. Svårt att beskriva hur hårt pressat tidsschemat kan vara men om du som läser detta har tittat på TV det senaste halvåret så har du haft väldigt mycket mindre att göra än mig. Jag har faktiskt inte tittat på TV alls på över fyra månader och jag saknar det inte. Tiden går åt till att packa upp lådor, planerera veckan, hämta och lämna barnen och försöka göra ett bra jobb. Det funkar ganska bra och jag är glad för det.
Tidsmässigt så har jag nog kunnat lägga in ett eller flera löppass under denna intensiva period men det måste också vara ett utrymme för det mentala och varje lucka med lite vila har jag nyttjat till sömn. Funkat bra. Det är viktigt att sova helt enkelt. Nu tror jag att jag är över puckeln och kommer att äntligen få (mental) tid för att springa igen. Det som driver mig är att jag vet att jag har så många härliga löppass framför mig!

3 kommentarer:

Petra sa...

Bra inställning! Bättre att tänka att man har en massa härliga pass framför sig än att deppa över dem man "missat". Go go go! :)

badgear sa...

Nåja, du kanske slipper TVtittandet, men vi andra får se nakenfisar bada i Grekland.

Hur rättvist tycker du att det är?

I övrigt; lycka till med flytt och allt.

Fredde sa...

Petra: Tack för pepp! Det är ju det man lever för. När man lägger huvudet mot kudden så ligger jag och tänker på ett skönt lööpass.

Badgear: Livet ÄR inte rättvist :-) Det gäller bara att försöka göra det bästa av det. Ellerhur?